Apr 6, 2012

Really really looking forward

My favourite writer meets one of the coolest directors in town. Don DeLillo, reimaginat de David Cronenberg.  Hai să sperăm că prind premiera la Cannes în mai :)5 comments:

Gonguta Rosie said...

Si cu Robert Pattinson in rolul principal?! Pfua! Carevasazica un fel de chocolate lava cake, cu inghetata de vanilie SI cu dulceata de afine. Bon! Sa vina!

adina said...

Dadadadada! Cu de toa-te! :)

Ady said...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

(Va rog frumos sa ma scuzati daca v-am mai trimis acest mesaj )

Corina said...

Si eu il asteptam foarte tare. Si ma rugam din toata inima sa nu fie prost. Mai ales ca mie actorul nu-mi place. Si trailerul pare interesant. Dar am citit cateva review-uri de la Cannes si se pare ca e slabut.

adina said...

Asa e, Corina, Cosmopolis a fost o dezamagire pentru cam toata criticimea de film. Iar tapul ispasitor se pare ca e Pattison. Dar si Cronenberg, care a retinut prea mult din carte, incl. dialoguri interminabile care au sens in roman dar sunt plicticoase ca naiba pe ecran.