Jan 29, 2011

Sport. Ritter sport.

Deci, da: iarăşi m-a apucat un chef nebun de făcut pe dealer-ul pentru ciocoholicii care îmi vizitează blogul! De data asta, doi dintre voi vor servi un mic şi delicios etaj din blocul pozat în figura alăturată.




Mai exact, primii doi care îmi descriu în secţiunea de comments fondul sonor al secvenţei de mai jos (cine cântă, ce şi cui). Secvenţă preluată dintr-un exerciţiu de idolatrie executat cel puţin foarte sincer, chiar dacă nu la înălţimea aşteptărilor, de Emir Kusturica.


5 comments:

dedulea said...

manu chao interpretando la vida tombola en la película maradona de emir kusturica, obviamente por el diez, pelusa, el pibe de oro, barrilete cosmico...
yummy

Anonymous said...

wow, you have quite a chocolate tower there!!

looks yummy, dar din pacate nu prea ma omor dupa kusturica :(

V said...

aaaa, one of my fave songs

e Manu Chao, La vida tombola, la fata locului pt Diego Maradona.
Mereu cand imi aduc aminte de secventa asta cu intalnirea imi dau seama cat de natural a reactionat Diego, zambind, fara vedetisme si bodyguarzi, fara scene penibile.

Foarte misto melodie. Despre cat de frumoasa e viata.

Amarylis said...

Manu Chao - La Vida Tombola for Maradona, of course.
what a tower ! it`s about chocology..

adina said...

@dedulea: Siii! Y me parese que tenemos un ganador :)

@Th. child: Maradona by Kusturica e departe de a fi a masterpiece, dar cred ca e cel mai onest/sincer documentar pe care l-am vazut vreodata. E un gen cuceritor de candoare pus acolo la vedere de Kusturica. De parca marele regizor se transforma intr-un adolescent care nu poate explica decat stangaci de ce e pur si simplu amorezat pana peste cap de personajul-vedeta. Asta ii scuza incoerenta, in my book :)

@V: I was thinking the same thing about Diego :) Asta, plus probabil ca era high :)

@Amarylis: Chocology indeed :) Cred ca ar trebui sa imi fac o carte de vizita pe care sa scrie "chocologist" :D

@ALL: So, "tombola" se incheie aici :), multumim de participare. Se pare ca pana la urma avem trei raspunsuri corecte, i.e. dedulea, V and Amarylis. Dar e OK, choco-turnul e destul de inalt pentru toti :) La primul castigator stiu deja adresa de livrare (e aceeasi, btw?). Restul: pls drop it in my inbox ;)